12. tammikuuta 2015

Marjon hiihdot 10 -11.1.


Osallistuin viikonloppuna Espoossa järjestettyihin Marjon hiihtoihin, jotka olivat kaksipäiväiset. Kilpailumuotona oli harvinaisempi takaa-ajo. Lauantaina hiihdettiin vapaalla 5 km ja sunnuntaina perinteisellä 5 km, jolloin matkaan lähdettiin lauantain kisan eroilla. 

Lauantain vapaan kisassa naiset hiihtivät 2,7km lenkin kaksi kertaa. Hiihto oli kohdallani sellaista ok-tasoa. Toisella kierroksella suksien luisto alkoi hiipua ja taisi siinä varmaan vähän hiihtäjä itsekin hiipua :D Tuloksissa olin viides ja kärkeen eroa 29,4s. Tulokset lauantain kisasta täältä.

Sunnuntaina tyyli vaihtui perinteiseksi, mutta matka pysyi samana. Erot edellä lähtijöihin olivat melko pieniä, joten mitään ei ollut vielä ratkaistu ennen lähtöä. Aloitin räväkästi ja saavutin kolmantena olevan kilpailijan ensimmäisessä mäessä. Tässä vaiheessa olin neljäntenä ja siinä peesissä aloimme saavuttaa kakkosena olevaa hiihtäjää. Noin kilometri ennen maalia aloin kiristää ja nostin sijoitukseni toiseksi. Sijoitukseni piti maaliin asti ja ylitin maaliviivan siis kokonaiskisan kakkosena! :) Lopputulokset viikonlopusta kokonaisuudessaan täältä

Sunnuntain kisassa aikani oli naisten sarjan nopein! Tulokset sunnuntailta täältä.


Maaliintulo lauantain vapaan kisassa

-Riksu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti