24. maaliskuuta 2016

Nuorten SM-kisat takana ja SM-kisat edessä

Viime viikonloppuna skabailtiin kauden toiset nuorten SM-kilpailut Valkeakoskella. Lauantaina oli vapaan 10km ja sunnuntaina pertsan 20km molemmat väliaikalähtöinä. Seuraavassa lyhyt kiteytys viikonlopusta:

"Lauantaina kahlasin todella syvissä vesissä vapaan 10km kisan jälkeen. Siinä kilpailussa ei vain oikein mikään toiminut ja sijoitus painui tooooodella kauas! Se oli totaalinen floppi. No more words! Sunnuntaina tuntemukset eivät vieläkään olleet huippuluokkaa, mutta kello sen sijaan tykkäsi ja pertsan 20km kilpailussa kiilasin lopulta 5. sijalle. Kilpailun toinen puolisko sujui nousujohteisesti eikä mitaliinkaan jäänyt lopulta kovinkaan paljoa eroa. Kulku ei ollut tuntemuksiltaan huippuluokkaa, mutta onnistununeeseen suoritukseen yhdessä kauden pääkilpailuista voin olla tyytyväinen!" Tulokset viikonlopulta löytyy tästä


Riksu puolestaan hiihti perus vedon Lahden kansallisissa hiihdoissa lauantaina. Kilpailu ei oikeastaan herättänyt tunteita kumpaakaan suuntaan. Seuraaviin kilpailuihin täytyy vielä löytää lisävauhtia, jotta tulokseen voisi olla tyytyväinen! Tulokset tästä.


Tästä suunnataan katseet hiljalleen pääsiäisen viettoon. Sunnuntaina on luvassa perinteisen normaalimatkojen kilpailut yhteislähdöillä Äänekoskella, jonne molemmat suuntaamme kilpailemaan. Sen jälkeen alkaa kauden loppurutistus, johon kuuluu kaksi SM-kisaviikonloppua Taivalkoskella ja Rukalla. Matkoina on kaikkea prologista viesteihin ja pariviestistä 50 kilometriin. Mielenkiintoiset karkelot on siis luvassa. Pidetään lippu korkealla ja hiihdetään SM-kilpailut loistavin suorituksin läpi, minkä jälkeen onkin mukava suunnata kevään viettoon ja pienelle hengähdystauolle pitkän kilpailukauden jälkeen.

Palaamisiin,

-Vellu & Riksu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti