10. marraskuuta 2015

Napapiirin sankarit

Viikko sitten avasin siis kilpailukauden Vuokatin Suomen Cupissa lauantain sprintissä ja sunnuntaina viestin aloitusosuudella. Väsynyt mies taapersi ladulla molempina päivinä ja kotimatkalla ei voinut muuta todeta kuin leuka rintaan ja kohti uusia pettymyksiä. Suorituskyky oli tipo tiessään viikonlopun kilpailuissa, johon lääkkeeksi täytyi ottaa muutama kevyempi päivä, jolla saataisiin taas kelkka käännettyä oikeaan suuntaan. Kelkka tuntui onneksi kääntyvän muutaman päivän jälkeen ja nyt on taas hyvä boogie päällä!

Tällä hetkellä vaikutammme Riksun kanssa Rovaniemellä, jonne tulimme maanantaina lumileirille. Riksu viettää Rovaniemellä pari viikkoa Rovaniemen Suomen Cupiin asti, jotka käydään 21.-22.11.2015. Olosuhteet on kunnossa ja tykkibaanaa on pitkät pätkät, jossa on ilo reenata. Minä jatkan torstaina matkaa Leville, jossa aion leireillä muiden Petoteamin jamppojen kanssa Rovaniemen Suomen Cupiin asti. Sielläkin alkaa hiljalleen olemaan baanat hiihtokunnossa.

Lisäksi ensi perjantaina ja lauantaina starttaan Oloksen tykkikisoissa perinteisen sprintissä ja 15km normaalimatkalla. Kisasivut löytyy tästä. Ja lisäksi pystyt seuraamaan Oloksen tykkikisoja live-streamin kautta, johon pääset tästä! Toivotaan, että Oloksella meno olisi tuoreempaa ja saisin tehtyä tasapainoiset suoritukset molempina päivinä, joihin voisin olla tyytyväinen näin alkukaudesta.

Tänään saatiin luonnonluntakin Rovaniemelle.

Seuraavaan kertaan!

-Vellu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti