6. heinäkuuta 2015

Leirillä Syötteellä

Harjoituskauden ensimmäiselle leirille lähdin muutaman hiihtokaverin kanssa Syötteelle. Syöte oli kesäleiripaikkana itselleni aivan uusi tuttavuus, mutta ei varmastikaan jäänyt viimeiseksi kerraksi leireily siellä! Monipuoliset harjoitusmaastot mahdollistivat hyvän leirijakson ja hyvässä porukassa oli mukava treenailla :) Kymmenen päivän leiri sisälsi jalkalenkkejä sauvojen kanssa sekä ilman ja rullahiihtoa pertsalla ja vapaalla. Kuului leiriohjelmaan myös lihaskuntoharjoituskin. Leiri oli melko pitkä, joten mahtui meillä myös yksi lepopäivä, joka pidettiin noin puolivälissä leiriä.


Iso-Syötteen päältä näköalapaikalta

Leirin alussa itselläni oli hieman käynnistymisvaikeuksia matkustuspäivän ja työpäivien jälkeen, mutta meno parantui koko ajan leirin edetessä. Sain tehtyä hyviä treenejä ja leiri oli kokonaisuudessaan onnistunut. Alkuleiristä olleet vesisateetkin vaihtuivat lopulta aurinkoon ja viimeisinä päivinä saimmekin nautiskella treeneistä hihaton paita päällä ja shortsit jalassa, joka on ollut melko harvinaista tänä kesänä!

Rullahiihtäen Iso-Syötteelle

Leiriohjelmassa pääpaino oli peruslenkeissä ja reilun viikon aikana tulikin kierreltyä Syötettä vähän joka suunnasta. Rullahiihtäen tein pari kovempaa tehotreeniä Iso-Syötteen päälle, joka oli hyvä nousu kovemmille harjoituksille. Erityisesti juuri rullahiihtoon löytyi hyviä mäkiä ja vaihtelevia maastonkohtia  ja autojakaan ei tarvinnut olla koko ajan väistämässä! Kesä-heinäkuu ei ole mitään sesonkiaikaa Syötteellä, joten hyvin rauhassa saimme olla ja lenkeillä. Seuranamme olivat lähinnä vain mäkäräiset, hyttyset ja porot, jotka mukavasti kirittivät meitä lenkeillä ;D

Nyt leirin jälkeen palautellaan hetki ja tehdään kevyempää harjoittelua.

Mukavia kesäpäiviä!

-Riksu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti