15. kesäkuuta 2015

Venlojen viesti 13.6 Paimio

Viime viikonloppuna järjestettiin suosittu suunnistusviesti Jukola, joka tänä vuonna kilpailtiin Paimiossa lähellä Turkua. Kyseessä oli jo 67. Jukolan viesti ja 38. Venlojen viesti. Riksu oli mukana Venlojen viestissä hiihtokaveriporukasta kootussa joukkueessa. Venlojen viesti on neliosuuksinen naisille tarkoitettu viesti, joka suunnistetaan ennen Jukolan viestiä päivällä. Venlojen viestiin oli ilmoittautunut tänä vuonna yli 1400 joukkuetta!

Tämänvuotinen Venlojen viesti oli itselleni kolmas laatuaan, jossa olin joukkueessa mukana suunnistamassa. Tapahtumana Jukola on tuttu jo pikkutytöstä lähtien, kun olen ollut mukana katsojan roolissa aistimassa suuren urheilutapahtuman tunnelmaa. Meidän joukkue lähti mukaan rennolla mielellä ja hyväksytty suoritus mielessä. Juoksin ja suunnistin joukkueemme kolmannen osuuden, joka oli pituudeltaan n. 6 km linnuntietä mitattuna. Oma osuus sujui hyvinkin vaihtelevasti ja metsässä tuli pyörittyä ja etsittyä rasteja välillä oikein ajan kanssa! Kelloni GPS:n mukaan matkaa kertyi 8,5 km eli ihan optimaalista reittiä ei tullut rataa kierrettyä! :D Suunnistus kävi hyvänä treeninä ja juoksu tuntuikin hyvältä ja siksi kartan seuraaminen välillä taisi vähän jäädäkin vähemmälle! Maasto oli haastavaa sisältäen paljon avokallioita, kiviä ja jyrkänteitä. Osa rastiväleistä sujui ihan hyvinkin, mutta välillä tuli oltua hetkittäin melko hukassa! Kaikki rastit kuitenkin löytyivät ennemmin tai myöhemmin ja sain tehtyä hyväksytyn suorituksen. Kokonaistuloksissa joukkueemme Team Westas oli sijalla 535! Lisää Jukolasta täältä.

Ennen vaihtoalueelle lähtemistä

Tapahtumana Jukola oli jälleen kerran mahtava ja kokemuksena hieno! Tästä jatketaan ensi vuoden Venlojen viestiä kohti, jotka järjestetään Lappeenrannassa. Siihen mennessä voisi käydä vähän useammilla iltarasteilla kuin tänä vuonna :)

Mukavaa kesää ja lähestyvää Juhannusta!

-Riksu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti