26. huhtikuuta 2015

Keväthangilla Ylläksellä

Huhtikuun viimeisiä päiviä viedään ja samalla myös hiihtokausi 2014-2015 voidaan laittaa melkolailla pakettiin. Tänä keväänä poikkeuksellisesti suuntasimme kisakauden jälkeen vielä Lapin lumille hiihtelemään ja nauttimaan viimeisistä lumista. Suuntasimme Ylläkselle, samoille nurkille missä olimme myös joulun jälkeen. Olosuhteet olivat vaan hieman erilaiset tällä kertaa, sillä tällä kerralla lämpötila oli noin 25-30 astetta lämpöisempi! Mennyt viikko oli ikäänkuin menneen harjoituskauden päätös ja tulevan harjoituskauden aloitus.



Ylläksen upean talvisissa maisemissa ja hyvin kunnostetuilla laduilla kelpasi kyllä todellakin nautiskella hiihtämisestä. Aamusella hiihtämään lähdettiin rennoin mielin aina johonkin suuntaan ja katsottiin tilanteen mukaan minkä mittainen lenkki minäkin päivänä tehdään ja minne latukahviloihin mennään :P



Koko viikon ajan myös säät olivat puolellamme ja aurinko näyttäytyikin meille joka päivä! Päivä päivältä saikin huomata kuinka hiihtolaseista tulleet rusketusrajat vahvistuivat vahvistumistaan silmien ympärillä.

Jokaiseen reissuun mahtuu aina myös pieniä vastoinkäymisiä... ;)

Tämän reissun TOP 3
1. Hangen kantavuus petti ja syvyys yllätti kevätkuntoisen hiihtäjän ;)
2. Lentokelin vauhdikkuus kostautui kaatumisena ja seurauksena pieniä henkisiä ja fyysisiä ruhjeita.
3. Porojen jätökset ladulla hidastivat merkittävästi matkantekoa :D

Tästä jatketaan hiljalleen kohti uutta harjoituskautta!

Keväisin terveisin, Vellu & Riksu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti