9. joulukuuta 2015

Kohti Vuokatin Skandinavia Cuppia

Tjänare vaan! Se olisi taas viikonloppuna vähän isommat kisat tarjolla Vuokatissa eli Skandinavia Cupin kolme osakilpailua. Perjantaina pertsan normimatkat, lauantaina vapaan rintti ja sunnuntaina vielä vapaan normimatkat. Alustavasti Vellun on tarkoitus hiihtää kaikki kolme kilpailua ja Riksulla edessä on ainakin lauantain sprintti sekä mahdollisesti sunnuntain vapaan normimatka 10km.

Hiihdettiinhän sitä tosiaan kilpaa myös viime viikonloppuna Lempäälässä. Reilu kilometrin mittainen baana oli erittäin hyvin merkattu lumella maastoon ja monojen pohjasta sai koputella lumen sijasta muutamat kivet ja mutaliejut ennen starttia. Joka tapauksessa latu oli olosuhteisiin nähden todella hyvässä kunnossa ja hyvät kilpailut saivat siellä järjestettyä.

Vellun kilpailu sujui alkukauteen peilaten suhteellisen hyvin ja tuntemukseltaan hiihto oli parhaan tuntusta tähän mennessä. Eihän se vielä kuitenkaan mitään hirmumenoa ollut, mutta ahtaalle päästiin ja oikeaan suuntaan ollaan selkeästi menossa. Lopputulokseksi tuli 5. sija  Riksun kilpailu meni hieman mollivoittoisesti ja samankaltaisten alkukauden hengitysvaikeuksien kanssa tuli kamppailtua. Kilpailun alku lähti hyvin käyntiin, mutta kilpailun edetessä hengitys jälleen sakkasi, jolloin kilvanhiihto on mahdotonta. Riksu kuitenkin kamppaili maaliin asti ja ongelmiin nähden hiihto oli ihan ok, muttei sijoitukseen voi muuten olla millään tasolla tyytyväinen. Tulokset löytyvät täältä.

Toivotaan siis hyviä ja tasapainoisia suorituksia molemmilta ensi viikonlopun kilpailuista Vuokatin maisemista!

Ensi kertaan!

Vellu & Riksu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti