11. marraskuuta 2014

Kisakausi avattu!

Kilpailukausi käynnistyi Vuokatin Suomen cupissa viime viikonloppuna.

Lauantaina kilpailtiin vapaan sprintissä ja päivästä muodostui varsin onnistunut. Sprintin karsinnassa oli ennätysmäärä osallistujia, jotka tavoittelivat paikkaa 30 parhaan joukkoon. Karsinnassa sijoitukseni oli 11 ja paikka erävaiheisiin oli varma. Hiihdin heti ensimmäisessä alkuerässä, jossa myös Kerttu Niskanen oli karsinnan nopeimpana. Alkuerähiihdossa lähdin räväkästi liikkeelle ja sain hyvät asetelmat. Viimeisen mäen päällä olin nostanut sijoitustani ja pääsin lähtemään laskuun toisena. Pidin sijoitukseni maaliin asti ja ansaitsin suoran jatkopaikan välieriin 12 parhaan joukkoon. Välierä oli kovatasoinen, mutta lähdin taistelemaan hyvästä sijoituksesta. Pysyin koko hiihdon ajan lähellä kärkeä, mutta maalissa sijoitukseni oli viides. Lopputuloksissa sijoitukseni oli kuitenkin 9, joka on paras Suomen cupissa saavuttamani sijoitus! :)

Sunnuntain viestin aloitusosuus
Sunnuntaina hiihdettiin 3x4km viestit myös vapaalla. Me olimme Nastolan Nasevan tyttöjen kanssa tietysti myös mukana. Itselläni oli avausosuus, joka lähti hyvin käyntiin. Alkukiihdytyksen jälkeen olin ensimmäisessä mäessä aivan kärkiporukassa mukana maajoukkuenaisten viedessä usean joukkueen aloitusosuutta. Sain tehtyä hyvän sekä tasapainoisen hiihdon ja vaihtoon tulin sijalla 7. Lopputuloksissa sijoituksemme oli 7, joukkueella minä, Inka Komonen ja Iina Ahokas.

Kokonaisuudessaan kisaviikonloppu sujui hyvin ja tästä on hyvä jatkaa hiihtokautta eteenpäin! :)

Onnistuneen kisaviikonlopun jälkeen :)


Seuraavaksi kilpailen Rovaniemen Suomen cupissa 22-23.11.2014 jossa matkoina ovat naisilla 7,5km vapaalla sekä 10km perinteisellä.Riksu :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti